Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 16:00

Πανσέληνος στην Αερολέσχη Αγρινίου με μέλη της και Ελβετούς "Παραπεντίστες"

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 - Σε πολλές τοποθεσίες της Αιτωλοακαρνανίας (και της Ελλάδος) γίνονται διάφορες εκδηλώσεις κάτω απο το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι. Στον χώρο της Αερολέσχης Αγρινίου (παλαιό πολιτικό αεροδρόμιο) μέλη και φίλοι της λέσχης μαζεύτηκαν με τις οικογενειές τους και το γιόρτασαν με τον δικό τους τρόπο. Σαν να λέμε παραδοσιακά Ελληνικά. 

Ετσι με συνοδεία παγωμένης μπύρας και σουβλάκι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την πανσέληνο απο τον ανοικτό χώρο του αεροδρομίου σε όλο της το μεγαλείο.

AGRINION AIRCLUB AUG 18 2016 09

H Σοφία με την Χρύσα και την "Μπουμπού"

Στην παρέα προστέθηκε και ζευγάρι Ελβετών οι οποίοι περνούσαν τυχαία απο το Αγρίνιο το απόγευμα και βλέποντας τους Αλεξιπτωτιστές Πλαγιάς να πετάνε απο την Βλαχέρνα, σταμάτησαν για να πετάξουν και αυτοί (είναι εκπαιδευτές parapente) και να διαπιστώσουν τις συνθήκες πτήσεων στην περιοχή μας. Ετσι προσκλήθηκαν απο μέλη της λέσχης στο βραδυνό "γλέντι υπο την πανσέληνο" στο Αεροδρόμιο και μας τίμησαν με την παρουσία τους.     

Αξίζει να πούμε για τους Ελβετούς οτι και ο Εντυ και η Σιμόνι (καταγωγή απο Βραζιλία) κατενθουσιάστηκαν απο την περιοχή μας και απο την "Αγρινιώτικη" φιλοξενία και αποφάσισαν να μείνουν μερικές μέρες για να την γνωρίζουν καλύτερα, φυσικά με παρέα μελών της Αερολέσχης.

Η Χρύσα με την Σιμόνι και τα Αεροπλάνα της Λέσχης.

Και επειδή απο το Ελληνικό γλέντι δεν λείπει ο χορός, κάποιοι το έκαναν πράξη. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός οτι και η Σιμόνι θέλησε να δοκιμάσει τις ικανότητές της στον Ελληνικό χορό, και μας εξέπληξε ευχάριστα.

Σημασία έχει να τονισθεί για μία ακόμη φορά οτι ο Αεραθλητισμός μπορεί να αποτελέσει δυνατό πόλο έλξης για την περιοχής μας, καθότι αυτή διαθέτει ολα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται για να κάνει κάποιος Αεραθλητής σχεδόν τα πάντα. Εχει πολύ καλές πτητικές συνθήκες και πανέμορφα τοπία κοντά στο μεγαλύτερο αστικό κέντρο του νομού που βρίσκεται στο κέντρο αυτού. Η Αερολέσχη Αγρινίου έχει κάνει μεγάλα άλματα στην ανάπτυξη της Αεραθλητικής και πτητικής δραστηριότητας στον νομό μας και έχει βραβευθεί με διεθνές βραβείο απο την FAI.

Αναδημοσίευση απο  AgrinioBestOf.gr   

Διαβάστηκε 31688 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 16:08
Share this

Διαβάστε ακόμα ...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο
301 00 Αγρίνιο
Τ.Θ. 117

Email: alag.gr [at] gmail.com

Τηλέφωνο: 26410-28724

Σύνδεση Μέλους