Τρίτη, 23 Μαρτίου 2010 00:27

Συνάντηση scale & ηλεκτρικών μοντέλων ανεμοπτέρων, Αγρίνιο 20 - 21 Μαρτίου

Ομαδική φωτογραφία πριν την αναχώρηση. Φωτογραφία Ε. Μιχαηλίδης

Στις 20-21 Μαρτίου 2010 έγινε με επιτυχία στο Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου συνάντηση scale & ηλεκτρικών μοντέλων ανεμοπτέρων. Από τον Φεβρουάριο του 2007 έχουν ξεκινήσει να γίνονται τέτοιες συναντήσεις, με τα χρόνια φαίνεται να γίνεται παράδοση. Φίλοι του ανεμοπτέρου, απ' όλη την Ελλάδα, διαδίδουν την κατηγορία αυτή με συναντήσεις σε πολλές επαρχιακές πόλεις, η προσπάθεια τους αξιέπαινη και οι επανειλημμένες επισκέψεις τους στο Αγρίνιο μας τιμούν. Οι Νίκος Κατσίρας και Σπύρος Σιάμος της Αερολέσχης Αγρινίου έχουν ασχοληθεί με την κατηγορία και έχουν συμμετάσχει σε παρόμοιες εκδηλώσεις σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Πάρα πολλά μοντέλα συγκεντρώθηκαν, συμμετοχές από Αθήνα, Άρτα, Σπάρτη, Πάτρα, Καλαμάτα, Λαμία, Θεσσαλονίκη, δίνοντας ένα θέαμα, με μεγάλα και εντυπωσιακά μοντέλα, που άξιζε να δουν όλοι οι φίλοι του αεροπορικού πνεύματος. Πολλοί θεατές παρακολούθησαν την συνάντηση και αρκετοί έδειξαν ενδιαφέρον για τον αερομοντελισμό.

Κλικ για περισσότερες φωτογραφίες της εκδήλωσης

Ομαδική φωτογραφία πριν την αναχώρηση. Φωτογραφία Ε. Μιχαηλίδης

Η Αερολέσχη Αγρινίου ευχαριστεί

- Τους φίλους αερομοντελιστές που ήρθαν στην πόλη μας για την συνάντηση και όλους όσους ήρθαν να την παρακολουθήσουν σαν θεατές.
- Τον Διοικητή Κο Ματαρά και το προσωπικό της 132 Σ.Μ. για την βοήθεια στην προετοιμασία του χώρου.και την στήριξη της εκδήλωσης.
- Τα μέλη της Αερολέσχης Αγρινίου που συμμετείχαν ή και βοήθησαν.
- Το ΑΧΕΛΩΟΣ TV για την τηλεοπτική κάλυψη.και την άδεια δημοσίευσης της στο YouTube.

 

Διαβάστηκε 31015 φορές
Share this

Διαβάστε ακόμα ...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο
301 00 Αγρίνιο
Τ.Θ. 117

Email: alag.gr [at] gmail.com

Τηλέφωνο: 26410-28724

Σύνδεση Μέλους