Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 00:21

Πολωνοί χειριστές Paratrike προπονούνται στον χώρο της Αερολέσχης Αγρινίου (φωτο)

Στο Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου και έδρα της τοπικής Αερολέσχης βρίσκονται αυτές τις μέρες Πολωνοί χειριστές Paratrike (Μηχανοκίνητα Αλεξίπτωτα Πλαγιάς) και πραγματοποιούν εκπαιδευτικές πτήσεις εν όψει συμμετοχής τους σε διάφορους αγώνες.

Η δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα η περιοχή μας επιλέχθηκε λόγω του καλού καιρού που συνήθως επικρατεί τις περισσότερες μέρες του χρόνου αλλά και του γεγονότος οτι το αεροδρόμιο είναι παραχωρημένο στην Αερολέσχη και δεν χρειάζεται απο κάποιον φορέα (εκτός της Αερολέσχης) ειδική άδεια για να σταθμεύσει και να το χρησιμοποιήσει κάποιος η κάποια ομάδα.  Φυσικά ενας ακόμη λόγος είναι το γεγονός οτι βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, πράγμα που διευκολύνει την γρήγορη μετάβαση απο και προς αυτή για την εξυπηρέτηση των οποιοδήποτε αναγκών.

PARAMOTOR 02

PARAMOTOR 03

PARAMOTOR 04

PARAMOTOR 05

PARAMOTOR 13

Να υπενθυμίσουμε οτι τον περασμένο Μαϊο φιλοξενήθηκαν στον χώρο της Αερολέσχης 22 Γάλλοι αεραθλητές με τα αεροσκάφη τους για τρείς μέρες. Πραγματοποίησαν πτήσεις στην ευρύτερη περιοχή και ήρθαν για δεύτερη φορά στο Αγρίνιο.

Επίσης να υπενθυμίσουμε οτι τον περασμένο Απρίλιο πραγματοποίησαν προπονήσεις στην Τριχωνίδα χειριστές paramotor οι οποίοι συμμετέχουν σε διεθνείς αγώνες και οι οποίοι θα προσέλθουν και πάλι φέτος αρχές Απρίλη για προπονήσεις στην Τριχωνίδα.

Τούς τελευταίους 12 μήνες επισκέφτηκαν την πόλη μας αεραθλητες από 9 χώρες και η ροή συνεχώς ανεβαίνει αλματωδώς.

Ο λόγος δεν είναι τυχαίος.

Το λεκανοπέδιο του Αγρινίου προστατεύει την περιοχή από δυνατούς ανέμους οι οποίοι πνέουν στο Ιόνιο και τον Πατραϊκό κόλπο , και προσφέρει ιδανικές συνθήκες για αεραθλητισμο υψηλού επιπέδου.

Παγκόσμιοι και Πανευρωπαϊκοί αγώνες είναι μέσα στην ατζέντα για τα επόμενα χρόνια με διοργανώτρια την Αερολέσχη Αγρινίου.

PARAMOTOR 06

PARAMOTOR 07

PARAMOTOR 08

PARAMOTOR 09

PARAMOTOR 10

PARAMOTOR 11

PARAMOTOR 12

PARAMOTOR 14

PARAMOTOR 15

PARAMOTOR 16

PARAMOTOR 17

PARAMOTOR 18

PARAMOTOR 19

PARAMOTOR 20

PARAMOTOR 21

PARAMOTOR 22

PARAMOTOR 23

PARAMOTOR 24

Διαβάστηκε 37419 φορές
Share this

Διαβάστε ακόμα ...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο
301 00 Αγρίνιο
Τ.Θ. 117

Email: alag.gr [at] gmail.com

Τηλέφωνο: 26410-28724

Σύνδεση Μέλους