Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 12:35

"ΝΑΙ" στο PARAMOTOR ψήφισαν μέλη του Αλεξιπτώτου Πλαγιάς της Αερολέσχης Αγρινίου. (Βίντεο & Φωτο)

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015. Ημέρα δημοψηφίσματος στην Ελλάδα.

Ομως εκτός απο αυτή την υποχρέωση, μέλη του τμήματος Αλεξιπτώτου Πλαγιάς της Αερολέσχης Αγρινίου βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν και κάτι άλλο, εξίσου ενδιαφέρων.

Στον χώρο της Αερολέσχης (Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο Δοκιμίου) βρήκαν την ευκαιρία να πετάξουν με Paramotor (Μηχανοκίνητο Αλεξίπτωτο Πλαγιάς) και να μας πούν μερικά πράγματα για αυτό.

Συναρπαστικό, εύκολο και προσιτό στον καθένα δήλωσε ο Ιωακείμ Σκόνδρας (Εκπαιδευτής Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - www.noborders.gr) αποδίδοντας μάλιστα τον πολύ εύστοχο χαρακτηρισμό "Λαική Αεροπορία" στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Ταυτόχρονα μας είπε οτι όλο και περισσότεροι Αθλητές ασχολούναι με αυτό λόγω των δυνατοτήτων αποπροσγείωσης σχεδόν απο οποιονδήποτε χώρο, χαμηλού κόστους και δυνατοτήτων πτήσης ανεξαρτήτου καιρού πάνω απο παραλίες, πάρκα και λοιπές τοποθεσίες για φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις κλπ όπου η έλλειψη κινητήρα στο απλό Αλεξίπτωτο δεν παρέχει αυτή την ευκολία.

Ο Παναγιότης Σιόντης, χειριστής Μηχανοκίνητου Αετού και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς, πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση με το Paramotor και μας είπε οτι το βρήκε συναρπαστικό, εύκολο και θεαματικό. Μάλιστα παροτρύνει τον κόσμο να ασχοληθεί με αυτό, βρίσκοντας έτσι μια ευκαιρία να ξεφύγει απο τα προβλήματα της καθημερινότητας και να βιώσει νέες εμπειρίες.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες :

{youtube}6yND39ijB2w{/youtube}

Αναδημοσίευση απο   http://agriniobestof.gr

Διαβάστηκε 33153 φορές

Διαβάστε ακόμη

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο
301 00 Αγρίνιο
Τ.Θ. 117

Email: alag.gr [at] gmail.com

Τηλέφωνο: 26410-28724