Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2010 20:04

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2010 (31/1/2010)

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010 έγινε η κοπή της πίτας της Αερολέσχης Αγρινίου. Ο καιρός, παρά τις πρωϊνές ενδείξεις, ήταν σχετικά καλός για την εποχή και πολλά μέλη, αθλητές και φίλοι παρευρέθηκαν. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αγρινίου Κος Μοσχολιός, ο αντιδήμαρχος Κος Λαδάς, από την 132 Σ.Μ. ο διοικητής της Κο Ματαράς και ο Κος Φλώρος και από την αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας ο αναπλ. διευθυντής Κος Κολονέλος και ο υποδιευθυντής Κος Καλλιμάνης.

Από αριστερά προς τα δεξιά οι Κοι Λαδάς, Μοσχολιός, Γρίβας, Φλώρος και Ματαράς

Ο Πρόεδρος Κος Γρίβας μίλησε για το έργο της περασμένης χρονιάς, ιδιαίτερα για την προσφορά της Αερολέσχης Αγρινίου σαν πολιτιστικό στοιχείο της περιοχής μας, την συνεργασία με τους φορείς και την σταθερή συμμετοχή της στην πυροπροστασία.

Η πίτα της Αερολέσχης Αγρινίου ήταν προσφορά της Αρτοποιΐας Κατσούπη, Εθν. Αντίστασης 74.

Ο Πρόεδρος Κος Γρίβας κόβει την πίτα. Αριστερά η Κα Σβόλη, δεξιά η Κα Γρίβα

Το φλουρί βρήκε ο αναπλ. διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Ακαρνανίας Κος Κολονέλος. Κέρδισε ένα αερομοντέλο Splash, εκπαιδευτικό μοτοανεμόπτερο, προσφορά του καταστήματος Χριστόφορος Γκόλφης, Θεοτοκοπούλου 4, Αγρίνιο για την κοπή της πίτας.. Προσφέρθηκε ευγενικά να δοθεί σε ένα από τα παιδιά που παρευρίσκονταν. Ο τυχερός της κλήρωσης που έγινε ήταν ο Φώτης Τσερπέλης, γυιός του μέλους μας Δημήτρη Τσερπέλη.

Ο μικρός Φώτης Τσερπέλης με το δώρο του.
Αριστερά ο Κος Κολονέλος, δεξιά ο Κος Γκόλφης.

Γενική άποψη από την κοπή της πίτας

Μετά την κοπή της πίτας έγιναν λίγες πτήσεις υπερελαφρών αεροσκαφών, ο αέρας ήταν αρκετός.

Η Αερολέσχη Αγρινίου ευχαριστεί όσουν προσέφεραν για την εκδήλωση και όσους την τίμησαν με την παρουσία τους και τους εύχεται, όπως και σε όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν

Ευτυχισμένο το 2010

{gallery}protoxr-pita-2010{/gallery}

Διαβάστηκε 33695 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016 06:56

Διαβάστε ακόμη

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση

Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο
301 00 Αγρίνιο
Τ.Θ. 117

Email: alag.gr [at] gmail.com

Τηλέφωνο: 26410-28724