elenfrdeitrues

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αερολέσχης Αγρινίου
Σ υ γ κ α λ ε ί

σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό, όλα τα τακτικά μέλη της Αερολέσχης Αγρινίου στα γραφεία της λέσχης (Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο) στο Αγρίνιο, στις 3 Απριλίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00

Σε περίτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης 19:00

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Εκθεση πεπραγμένων 2018.
2. Εκθεση οικονομικού απολογισμού 2017-2018.
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
4. Απαλλαγή Δ.Σ. απο κάθε Διοικητική και Διαχειριστική ευθύνη.
5. Έγκριση τoυ πρoγράμματoς δράσης και πρoϋπoλoγισμoύ του 2019.
6. Νεος Αθλητικός Νόμος και προσαρμογή του Καταστατικού απο το σωματείο μας με τροποποίηση για τον αριθμό των μελών του Δ.Σ.
7. Εκλογή για την ανάδειξη 9μελούς Δ.Σ. και 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.
 

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον τα παριστάμενα (αυτοπροσώπως η με εκπρόσωπο) και έχουν το δικαίωμα ψήφου μέλη της είναι περισσότερα απο το 1/2 των ταμειακά ενήμερων μελών

Παρατηρήσεις

  • Το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα τακτικά μέλη που είναι εγγεγραμμένα πλέον του έτους και έχουν τακτοποιήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις προς την Αερολέσχη Αγρινίου.
  • Εξόφληση συνδρομών γίνεται δεκτή μέχρι την έναρξη της Γ.Σ.
  • Κατάθεση υποψηφιοτήτων γίνεται μέχρι και την 31η Μαρτίου 2019 και ώρα 6 μ.μ. στα γραφεία της Αερολέσχης, στο Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου. Πληροφορίες στον Γεν. Γραμματέα Κων/νο Οικονόμου, Τηλ.: 26410-28724, 6973805327.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                               Ο Γεν.Γραμματέας

 

Αθανάσιος Σβόλης                   Κων/νος Οικονόμου

 

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 3/2/2017 η καθιερωμένη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2019 απο την Αερολέσχη Αγρινίου στον χώρο του παλαιού πολιτικού αεροδρομίου Αγρινίου όπου βρίσκετε η έδρα και οι εγκαταστάσεις της.

Παρόλο που ο καιρός δεν ευνόησε την πτητική δραστηριότητα αυτό δεν εμπόδισε πολλά μέλη της λέσχης καί φίλους του Αεραθλητισμού να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Το παρών έδωσαν επίσης και εκπρόσωποι φορέων και αρχών της περιοχής.

images 03

Συγκεκριμένα παρευρέθησαν στην εκδήλωση:  Από τον Δήμο Αγρινίου ο Κος Θέμις Χασιώτης, από την Νομαρχιακή Διεύθυνση της Πυροβεστικής Υπηρεσίας  ο Κος Μπόκας Χριστόφορος, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου ο Κος Στράτος Πετράκης και απο την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου η Κα Ανθούλα Μακρή.

images 13

Ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Αγρινίου Κος Σβόλης Αθανάσιος στον σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε τους παρευρισκομένους ευχήθηκε για το νεο έτος και παρουσίασε τις δραστηριότητες της Αερολέσχης με έμφαση στην εκδήλωση MUSIC FLY IN 2018 για την οποία εξέφρασε την επιθυμία της λέσχης να γίνει θεσμός. Επίσης αναφέρθηκε στις δυο πανελλήνιες διοργανώσεις που θα γίνουν φέτος απο το τμήμα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στον Εμπεσό και στην πίστα της Βλαχέρνας στο Αγρίνιο. Σημειωτέον οτι στον Εμπεσσό θα λάβει χώρα και το Προπαγκόσμιο Κύπελλο Αλεξιπτώτου Πλαγιάς.  Ο κος Μπόκας Χριστόφορος στάθηκε στην αξιόλογη συνεργασία της Αερολέσχης με τις τοπικές αρχές σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και ανεύρεσης προσώπων. Ο Κος Θέμις Χασιώτης αναφέρθηκε στις μεγάλες δυνατότητες για την ανάπτυξη του Εναλλακτικού Τουρισμού που μπορεί να δώσει ο Αεραθλητισμός και η Αερολέσχη Αγρινίου στην περιοχή. Η Κα Ανθούλα Μακρή στάθηκε στην αλληλουποστήριξη των δυο σωματείων και στις ευοίωνες προοπτικές συνεργασίας σε εθελοντικές δράσεις.

images 06

images 25

Το ασημένιο φλουρί (προσφορά της σχεδιάστριας κοσμημάτων Βίκυς Σταυροπούλου) βρέθηκε την επόμενη ημέρα απο την Κα Μαίρη Ζαπαντιώτη μέλος της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου.

floyri

Για τους μικρούς φίλους που παρευρέθηκαν κληρώθηκαν δώρα τα οποία τα παρέλαβαν οι τυχεροί και ήταν η Ζωή Στεργίου η οποία κέρδισε ενα παιγνίδι ηλεκτροκίνητο Ελικόπτερο και ο Δημήτρης Σκόνδρας ο οποίος κέρδισε ενα στατικό μοντέλο Αεροπλάνου.

 images 40

images 41

Δείτε βίντεο και φώτο απο την εκδήλωση:

 images 01

 images 02
images 05
images 07
images 08
images 09
images 10
images 11
images 12
images 14
images 15
images 16
images 17
images 18
images 19
images 20
images 21
images 22
images 23
images 24
images 26
images 27
images 28
images 29
images 31
images 32
images 33
images 34
images 35
images 37
images 39


Με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 1/2/2019 η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου. Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε όλους τους Αγρινιώτες, συλλόγους και φορείς, για την συνεισφορά τους στο εθελοντικό κίνημα:

«Όλοι εσείς γίνατε το πρόσωπο της προσφοράς. Δώσατε καρδιά και ψυχή για να συνδράμετε τους αδύναμους. Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς ένας όρος, είναι στάση ζωής. Κάθε χρόνο οι δράσεις σας γίνονται ακόμη σπουδαιότερες, με μεγαλύτερη συμμετοχή. Το Αγρίνιο πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνετε. Ξεκινήσαμε δειλά, πριν από 4 τέσσερα χρόνια, όταν ανέλαβα Δήμαρχος Αγρινίου, μαζί με την πάντα δραστήρια Ανθούλα Μακρή. Αξίζουν συγχαρητήρια γιατί με την δική της επιμονή και αφοσίωση η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου  κατάφερε να ενώσει πολίτες και συλλόγους που πιστεύουν στην ιδέα της  ανιδιοτελούς προσφοράς. Ως θεμελιώδη μορφή κοινωνικής δράσης, ο εθελοντισμός, θα πρέπει να λειτουργεί συμπληρωματικά και να συμβαδίζει με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Στο Αγρίνιο αυτό καταφέραμε να το κάνουμε πράξη. Σας ευχαριστούμε γιατί μας εμπνέετε να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Στα μάτια σας βλέπουμε  την φλόγα που είναι πρότυπο για όλους μας. Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε το όραμά μας. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο».

Για την συνολική τους προσφορά βράβευσαν τους εθελοντές οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Κώστας Καλαντζής, Ευθύμιος Γρίβας και Μαρία Παπαγεωργίου.

Στους βραβευθέντες και η Αερολέσχη Αγρινίου για την εθελοντική της προσφορά στις δράσεις της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου. Το βραβείο το παρέλαβε ο πρόεδρος της Αερολέσχης κος Αθανάσιος Σβόλης. Αξίζει να σημειωθεί οτι υπάρχει κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας και υποστήριξης μεταξύ Αερολέσχης και Ακτίνας Εθελοντισμού σε αμφίπλευρες δράσεις που έγιναν πρόσφατα αλλά και θα γίνουν στο μέλλον.

dimos agrinioy ethelontismos 01

ethelontismos 01

ethelontismos 05

ethelontismos 18

ethelontismos 15

dimos agrinioy ethelontismos 02

dimos agrinioy ethelontismos 03

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Αερολέσχη Αγρινίου σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου.

Ολα τα μέλη της Αερολέσχης καθώς και ολοι οι φίλοι του Αεραθλητισμού είναι προσκεκλημένοι.

Φυσικά, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες θα επακολουθήσουν πτήσεις

Αεροπλάνων, Μοτοαιωροπτέρων και Αερομοντέλων.

Ενα επίκαιρο και πρωτότυπο δώρο περιμένει αυτόν που θα βρει το φλουρί.

(Το φλουρί θα είναι ασημένιο, προσφορά της σχεδιάστριας κοσμημάτων Bίκυ Σταυροπούλου)

(Η βασιλόπιτα είναι δωρεά των Αρτοποιείων Κατσούπη)

Για τους μικρούς φίλους θα υπάρξει κλήρωση με έπαθλο ένα πρωτότυπο αεροπορικό δώρο.

Το Δ.Σ.

 

 

 

Η Αερολέσχη Αγρινίου στα πλαίσια της Εορτής της Αεροπορίας άνοιξε τις πόρτες της στον κόσμο προσκαλώντας τον με ανακοίνωση της στα ΜΜΕ να επισκεφθεί τον χώρο του Παλαιού Πολιτικού Αεροδρομίου που έχει την έδρα της. Πολλά από τα σχολεία της περιοχής επισκέφθηκαν τον χώρο της, όπου οι μικροί μαθητές και πιθανοί αυριανοί χειριστές Αεροσκαφών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις της και να δουν από κοντά τις πτητικές συσκευές που δραστηριοποιούνται σε αυτήν.

Click to enlarge image giorti-aeroporias-noe-2017-a-12.jpgClick to enlarge image giorti-aeroporias-noe-2017-a-12.jpg

Ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Κος Σβόλης Αθανάσιος (συνταξιούχος πιλότος Πολιτικής Αεροπορίας) για μια φορά ακόμη ανέλαβε τον ρόλο της ενημέρωσης των παιδιών, τα οποία έδειξαν να ξέρουν αρκετά από αεροπορικά θέματα καθώς και να έχουν εύλογες και σωστές απορίες.

Τα κύρια θέματα που αναπτύχθηκαν στους μικρούς μαθητές ήταν: ένα σύντομο ιστορικό της Αερολέσχης , η πορεία της απόκτησης των πτητικών συσκευών μέσα στον χρόνο, οι δραστηριότητες της, η επιβράβευση της από τον διεθνή οργανισμό της FAI, τα πρωταθλήματα και οι εκδηλώσεις που διοργανώνει καθώς και το εκπαιδευτικό της έργο. Επίσης αναφέρθηκαν και λεπτομέρειες χειρισμού αεροσκαφών όταν το απαιτούσαν οι εύστοχες ερωτήσεις των μικρών φίλων.

image 17

image 18

 

Σε όλους τους επισκέπτες μοιράστηκαν τα νέα κατατοπιστικά φυλλάδια της Αερολέσχης.

Την Κυριακή 11/11/2018 ο καλός καιρός επέτρεψε να γίνουν πτήσεις Μοτοαιωροπτέρων, Μηχανοκίνητων και Αεροπλάνων.

image 16

Η Αερολέσχη Αγρινίου αποτελεί κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, είναι πολύ γνωστή σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο και επιδιώκει να προσφέρει στην τοπική κοινωνία από την πλευρά της με την διοργάνωση εκδηλώσεων και την προσέλευση αθλητών από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο, ένα βασικό κίνητρο για την κοινωνικοποίηση των νέων και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους όπως και την αιτία να γίνει ένας κορυφαίος προορισμός εναλλακτικού τουρισμού με ότι θετικό συνεπάγεται αυτό στην τοπική κοινωνία.

Βίντεο και Φωτογραφίες απο τις εκδηλώσεις

 image 14

image 20

image 06

image 22

image 01

 

 

Σε λίγες μέρες (Πέμπτη 8 Νοεμβρίου) έχουμε τον εορτασμό του προστάτη της Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ και την γιορτή της Αεροπορίας.

Η Αερολέσχη Αγρινίου λαμβάνοντας υπ'οψιν το γεγονός οτι το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της 132 ΣΜ στα Καλύβια θα είναι κλειστό, προσκαλεί τους φίλους της Πτήσης και των Αεροπορικών Μηχανών το Σ/Κ 10-11/11/2018 στην έδρα της - το Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου στο Δοκίμι - για να τους ξεναγήσει στις πτητικές συσκευές και στα μυστικά της πτήσης.

Πτήσεις θα πραγματοποιηθούν αφού το επιτρέψει ο καιρός.

Για σχολεία ή άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα που θέλουν να επισκευθούν ομαδικά κάποια εργάσιμη μέρα εκτός Σ/Κ το Αεροδρόμιο, θα πρέπει να υπάρξει πιο πριν, επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αερολέσχης Κον Σβόλη Αθανάσιο (τηλ. λέσχης 2641028724 ή κιν.τηλ. 6974545657) για τις λεπτομέρειες.

 

Μια όμορφη βραδιά απόλαυσαν τα μέλη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου και τα μέλη της Αερολέσχης την Τετάρτη 19/9/2018 στο Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου (εδρα της τοπικής Αερολέσχης).

Με πολύ καλή διάθεση, οι εθελοντές έψησαν σουβλάκια και λοιπά εδέσματα, διασκέδασαν, χόρεψαν και τα είπαν με τα μέλη της Αερολέσχης Αγρινίου. Απο το τραπέζι δεν έλειψαν κοι οι μπύρες, το κρασί αλλά και το τσίπουρο. Η συνάντηση αυτή έγινε για να τιμηθεί η προσφορά των εθελοντών στην διοργάνωση του "AGRINIO MUSIC FLY IN 2018” που ολοκληρώθηκε με επιτυχία  μερικές μέρες νωρίτερα.

Στην συνάντηση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου κος Γεώργος Παπαναστασίου, η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού κα Ανθούλα Μακρή και πολλά μέλη απο την ομάδα.  Από την Αερολέσχη παρόντες ήταν ο πρόεδρος κος Σβώλης Αθανάσιος, τα μέλη του Δ.Σ. και πολλά ακόμη μέλη. Ολοι συνοδευόμενοι απο μέλη των οικογενειών τους.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο την συνάντηση αυτή

aerolesxi 19 9 2018 000

aerolesxi 19 9 2018 001

aerolesxi 19 9 2018 06

aerolesxi 19 9 2018 02

aerolesxi 19 9 2018 03

aerolesxi 19 9 2018 05

aerolesxi 19 9 2018 08

aerolesxi 19 9 2018 09

aerolesxi 19 9 2018 11

aerolesxi 19 9 2018 12

aerolesxi 19 9 2018 16

aerolesxi 19 9 2018 17

aerolesxi 19 9 2018 19

aerolesxi 19 9 2018 20

aerolesxi 19 9 2018 21

aerolesxi 19 9 2018 26

aerolesxi 19 9 2018 27

aerolesxi 19 9 2018 28

aerolesxi 19 9 2018 29

aerolesxi 19 9 2018 31

aerolesxi 19 9 2018 32

aerolesxi 19 9 2018 33

aerolesxi 19 9 2018 34

aerolesxi 19 9 2018 25

aerolesxi 19 9 2018 23

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κος Γεώργιος Παπαναστασίου παρευρέθηκε στην συνάντηση και δήλωσε:  «Σήμερα στην Αερολέσχη Αγρινίου γίνεται μια συνάντηση απο τα μέλη της Αερολέσχης μαζί με άτομα από την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου, οι οποίοι ήταν οι πρωτεργάτες στην εκδήλωση που έγινε πριν από μερικές μέρες εδώ στο Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου. Επισκέφθηκα λοιπόν αυτή την όμορφη συνάντηση των παιδιών κατά κύριο λόγο γιατί θέλω να συμβολίσω με αυτό το γεγονός ότι είμαι κοντά τους και στηρίζω τις προσπαθειές τους και της Αερολέσχης και των Εθελοντών ώστε να γίνει ακόμη πιο λειτουργικός αυτός ο χώρος, να τον αναδέιξουμε. Είναι πραγματικά ένα περιουσιακό στοιχείο για τον Δήμο Αγρινίου το ότι έχουμε αυτό το αεροδρόμιο και το γεγονός ότι είναι ένα ιστορικό αεροδρόμιο από τα πρώτα που έγιναν στην χώρα μας . Βέβαια πρέπει να γίνει μια σειρά πρωτοβουλιών προκειμένου να το αναβαθμίσουμε. Κάτι που τόνισα και προχθές στην συνεδρίαση που έγινε για το ΣΠΕΜ στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, όπου ανάμεσα στα ζητήματα για τους οδικούς άξονες μπήκε και το θέμα αναβάθμισης του Πολιτικού Αεροδρομίου Αγρινίου σε Αεροδρόμιο Γενικής Αεροπορίας. Είναι σημαντικό. Πρέπει να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια να αναβαθμίσουμε αυτό το αεροδρόμιο, αυτό το ιστορικό αεροδρόμιο, μαζί με την Αερολέσχη, τον Δήμο Αγρινίου και άλλους Δημόσιους Φορείς.»

     aerolesxi 19 9 2018 35

aerolesxi 19 9 2018 36

aerolesxi 19 9 2018 40

aerolesxi 19 9 2018 41

aerolesxi 19 9 2018 43

Ο 3ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος υπερελαφρών και το ”MESOLOGI 2018 FlyIn” θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 15-16/9/2018.

Η Αερολέσχη Αράξου και η Αερολέσχη Μεσολογγίου κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας, προσκαλούν όλα τα σωματεία μέλη της ΕΛ.Α.Ο., με ενασχόληση στο αεράθλημα των Υπερελαφρών, να λάβουν μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες Υπερελαφρών Αεροσκαφών (3ος Γύρος Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΥΠΑΜ 2018) στις κατηγορίες 3axis (RAL1, RAL2, RAM1, RAM2) και WS (RWL1, RWL2, RWM1, RWM2) σε πολλαπλά αγωνίσματα, εφ’ όσον υπάρχουν περισσότερα από 4 συμμετοχές ανά κατηγορία. Οι αγώνες θα γίνουν στο αεροδρόμιο του Μεσολογγίου το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018. Οι αγώνες αυτοί προσμετρώνται στην αξιολόγηση των σωματείων.

Τα σωματεία που επιθυμούν να λάβουν μέρος με αθλητές τους, στους εν λόγω αγώνες, καλούνται να στείλουν συμπληρωμένο το σχετικό έντυπο στην Επιτροπή Υπερελαφρών της ΕΛΑΟ και την Αερολέσχη Αράξου, το αργότερο έως την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 23:59. Συμμετοχές πέραν αυτής της ημερομηνίας και ώρας δεν θα γίνονται δεκτές.
 

Πρόγραμμα Αγώνων

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/9/2018

Άφιξη αθλητών στο Αεροδρόμιο 08:00

Πανελλήνιοι Αγώνες 3axis 09:00-14:00

Πτήσεις Εθισμού – Πτήσεις Επιδείξεων 14:00- 15:00

Έκδοση αποτελεσμάτων – Ενστάσεις 15:00 -16:00

Συνέχιση FlyIn – Πτήσεις εθισμού 16:00 18:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 16/9/2018

Αγώνας Κυπέλλου Paramotor 08:30-13:00

Τελετή λήξης 13:00-14:00

 

Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου τις ώρες των αεροπορικών επιδείξεων ολοκληρώθηκε το τριήμερο των εκδηλώσεων «AGRINIO MUSIC FLY IN 2018» (Παρ 31/8  και Σ/Κ 1 & 2/9/2018) που διοργάνωσε η Αερολέσχη Αγρινίου σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Αεροπορική Ομοσπονδία (ΕΛΑΟ).

Από Παρασκευή απόγευμα 31/8 έως Κυριακή Μεσημέρι 2/9/2018 το Αγρίνιο έζησε τον αεροπορικό παλμό καθότι πολλές πτητικές συσκευές χρωμάτιζαν τους ουρανούς πάνω από την πόλη. 

agrinio fly in 2018 final 004

Χρώμα στους ουρανούς του Αγρινίου απο τα αεροσκάφη που πέταξαν στην εκδήλωση

agrinio fly in 2018 final 036

Χαμηλή διέλευση σε σχηματισμό απο αεροσκάφη στης Αερολέσχης Αγρινίου

agrinio fly in 2018 final 033

Χρώμα στους ουρανούς του Αγρινίου απο τα αεροσκάφη που πέταξαν στην εκδήλωση

agrinio fly in 2018 final 001

Μέλη του Δ.Σ. της Αερολέσχης Αγρινίου και μέλη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου σε αναμνηστική φωτογραφία

agrinio fly in 2018 final 007

Μέλη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου σε διάφορες εργασίες

Για την επιτυχία της διοργάνωσης σημαντική ήταν η προσφορά της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου όπως και η χορηγία των φιαλιδίων νερού που είχε ευγενικά την διάθεση να μας χορηγήσει η εταιρεία ΚΟΡΠΗ.

Το Σάββατο βράδυ (1/9/2018) το κοινό απόλαυσε τον Κώστα Μακεδόνα συνοδευόμενο από την Γιάννα Φαφαλιού σε μια μοναδική συναυλία που έγινε στο αεροδρόμιο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Μακεδόνας είναι μια από τις πιο σημαντικότερες φωνές του Ελληνικού τραγουδιού και τραγούδησε πολλά δικά του και όχι μόνο αγαπημένα τραγούδια και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Επιπροσθέτως πρέπει να πούμε ότι ο Κώστας Μακεδόνας είναι αεροπόρος, εκπαιδευτής και πιλότος αερογραμμών. Κάτι που ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς. Η Αερολέσχη Αγρινίου τον έκανε επίτιμο μέλος της και του χάρισε την επίσημη ασημένια καρφίτσα της καθώς και την επίσημη στολή. Η στολή περιελάμβανε μπλουζάκι πόλο με κεντημένο το όνομα πάνω του και καπέλο Τζόκεϊ.

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 001

Ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Αγρινίου κος Αθανάσιος Σβόλης καλωσορίζει τον κόσμο και προλογίζει την συναυλία 

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 012

Ο Κώστας Μακεδόνας επι το έργον...

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 022

...και η Γιάννα Φαφαλιού επίσης

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 053

Ο κος Αθανάσιος Σβόλης παραδίδει εκ'μέρους της Αερολέσχης Αγρινίου τα δώρα (ασημένια καρφίτσα, μπλουζάκι και καπέλο) στον Κώστα Μακεδόνα

Για την εκδήλωση επισκέφθηκαν το αεροδρόμιο αεροσκάφη από την Αερολέσχη Θεσσαλονίκης, την Αερολέσχη Πρέβεζας, την Αερολέσχη Θήβας, την Αερολέσχη Αράξου, την Αερολέσχη Μεσολογγίου καθώς και ο χειριστής Paramotor Δημήτρης Κολιάκος, ο οποίος εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με τις ακροβατικές μανούβρες του Paramotor. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένας από τους οκτώ κορυφαίους χειριστές στον κόσμο και έχει βραβευθεί με χρυσό μετάλιο στην Κίνα. Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων πέταξαν αεροσκάφη διαφόρων τύπων όπως 3Axis, W/S, Paramotor καθώς και Αλεξίπτωτα Πλαγιάς προσδίδοντας διαφορετικό χρώμα το κάθε ένα στην εκδήλωση.

agrinio fly in 2018 final 026

Απο την Δήμο Αγρινίου η κα Ανθούλα Μακρή (υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού), ο κος Γιάννης Φαρμάκης, ο κος Νίκος Γκρίζης, ο κος Γιώργος Παπαναστασίου και η κα Μαρία Παπαγεωργίου

Συγχαρητήρια στα στελέχη της Αερολέσχης για την «αξιόλογη πρωτοβουλία και το εντυπωσιακό θέαμα που προσέφεραν στο κοινό» εξέφρασε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου με την ευχή να ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες διοργανώσεις. Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν   οι αντιδήμαρχοι Μαρία Παπαγεωργίου, Νίκος Γκρίζης,  Γιάννης Φαρμάκης, Κώστας Καλαντζής,  ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Γκούντας και ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλ/νίας  Χριστόφορος Μπόκας.

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 054

Μέλη του Δ.Σ. της Αερολέσχης Αγρινίου σε αναμνηστική φωτογραφία με τον Κώστα Μακεδόνα

Ο σκοπός της Αερολέσχης μέσω αυτής της εκδήλωσης ήταν να κάνει γνωστή την ύπαρξη της στον κόσμο που πιθανώς δεν την γνωρίζει, να δώσει την αφορμή στο κοινό να γνωρίσει τον χώρο της και την δράση της και να παροτρύνει τους νέους να ασχοληθούν με τον αεραθλητισμό.

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 052

Αναμνηστική φωτογραφία μελών του Δ.Σ. της Αερολέσχης Αγρινίου και της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου με τον Κώστα Μακεδόνα και την Γιάννα Φαφαλιού

Η Αερολέσχη Αγρινίου ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τους πολίτες που επεσκέφθησαν τον αεροδρόμιο.

Αξιοσημείωτα της διοργάνωσης:

  • Πρώτη φορά γίνεται συναυλία στο Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου
  • Πρώτη φορά γίνεται συναυλία σε Αεροδρόμιο Γενικής Αεροπορίας στην Ελλάδα
  • Το πρώτο αεροσκάφος που ήρθε και το τελευταίο που έφυγε ήταν από την Αερολέσχη Θεσσαλονίκης
  • Η Γιάννα Φαφαλιού που τραγούδησε με τον Κώστα Μακεδόνα ξανάρθε στο Αγρίνιο μετά από πολλά χρόνια, όπου τότε δούλεψε δυο σαιζόν σαν τραγουδίστρια στην ΚΕΝΤΙΑ.

Η Αερολέσχη Αγρινίου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στον κο Γιάννη Γιαννακόπουλο για την βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση της εκδήλωσης καθώς και το Super Vision Studio για την φωτογράφηση της συναυλίας.


Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες απο την εκδήλωση


Βίντεο απο τα ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Αχελώου


Βίντεο απο την εκδήλωση και τις αεροπορικές επιδείξεις (45')

Βίντεο απο την συναυλία του Κώστα Μακεδόνα και της Γιάννας φαφαλιού (13')


Εκτός των κατωτέρω περισσότερες φωτογραφίες απο την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

agrinio fly in 2018 final 001

agrinio fly in 2018 final 002

agrinio fly in 2018 final 003

agrinio fly in 2018 final 004

agrinio fly in 2018 final 005

agrinio fly in 2018 final 006

agrinio fly in 2018 final 007

agrinio fly in 2018 final 008

agrinio fly in 2018 final 009

agrinio fly in 2018 final 010

agrinio fly in 2018 final 011

agrinio fly in 2018 final 012

agrinio fly in 2018 final 013

agrinio fly in 2018 final 014

agrinio fly in 2018 final 015

agrinio fly in 2018 final 016

agrinio fly in 2018 final 017

agrinio fly in 2018 final 018

agrinio fly in 2018 final 019

agrinio fly in 2018 final 020

agrinio fly in 2018 final 021

agrinio fly in 2018 final 022

agrinio fly in 2018 final 023

agrinio fly in 2018 final 024

agrinio fly in 2018 final 025

agrinio fly in 2018 final 026

agrinio fly in 2018 final 027

agrinio fly in 2018 final 028

agrinio fly in 2018 final 029

agrinio fly in 2018 final 030

agrinio fly in 2018 final 031

agrinio fly in 2018 final 032

agrinio fly in 2018 final 033

agrinio fly in 2018 final 034

agrinio fly in 2018 final 035

agrinio fly in 2018 final 036

agrinio fly in 2018 final 037

agrinio fly in 2018 final 039

agrinio fly in 2018 final 040

agrinio fly in 2018 final 041


Εκτός των κατωτέρω περισσότερες φωτογραφίες απο την συναυλία μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ 

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 001

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 002

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 003

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 004

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 005

"agrinio

&agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 007

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 008

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 009

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 010

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 011

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 012

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 013

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 014

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 015

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 016

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 017

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 018

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 019

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 020

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 021

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 022

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 023

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 024

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 025

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 026

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 027

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 028

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 029

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 030

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 031

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 032

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 033

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 034

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 035

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 036

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 037

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 038

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 039

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 040

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 041

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 042

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 043

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 044

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 045

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 046

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 047

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 048

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 049

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 050

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 051

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 052

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 053

agrinio fly in 2018 synaylia makedona final 054

Φωτογραφίες απο την συναυλία του Κώστα Μακεδόνα συνοδευόμενου απο την Γιάννα Φαφαλιού που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου το Σάββατο 1η Σεπτεβρίου 2018 στα πλαίσια της εκδήλωσης "AGRINIO MUSIC FLY IN 2018".

Οι φωτογραφίες ελήφθησαν απο τον Κο Γιάννη Γιαννακόπουλο και το Super Vision Studio !!!

 

Σελίδα 1 από 18

Διαβάστε ακόμα ...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο
301 00 Αγρίνιο
Τ.Θ. 117

Email: alag.gr [at] gmail.com

Τηλέφωνο: 26410-28724

Σύνδεση Μέλους